neděle 3. října 2021

Neviditelná válka

Chtějí přetrhat duchovní napojení. Zamezit opravdu vzdělaným lidem mluvit. Odtrhnout život od reality. Znehodnotit naše soukromí a proměnit ho ve veřejnou správu. Odškrtnout svobodu a uvrhnout nás do novodobé totality, kde diktát nastoluje nikoli adorovaný kult osobnosti, který je všude vidět a prezentuje se jako Bůh. Avšak neviditelní lídři, který planetu berou jako pole pro hraní a lidi jako bezduché figurky.
       Je tu čas prvního dějství - zmanipulovat, ovlivnit, znepřátelit a znechutit smysl života, který se uvrhl do stavu spánku. Nejodpornější je, že zatahují do této programové špíny děti a školáky. Kvůli křehké psychice a citlivosti by se jich tato situace neměla týkat! Mělo by to být bez roušek, opatření ve školách, strachování se. Imunita je na to vyzbrojená a musí se i tímto proklepnout, aby se tělo leklo, oklepalo a zase jelo dál. Nejde takhle donekonečna žít. Pro nás pár, co rozum po tom nejde stát, bychom hodili všechny nebezpečné prostředky (roucha huby, smrdící dezinfekce) na hranici a spálili.            Jejich vzpomínky na dětství budou ve stínu náhubků a osekané o zážitky, které způsobila absolutně kontraproduktivní distanční výuka. Pamatuji si, pokud se nemýlím, že mozek vnímá prvních 10-15 minut, poté se pozornost oslabuje i celková koncentrace na jeden určitý podnět. A to mám na mysli face to face výuku. Na elektronických zařízení si troufnu říct, že je to i méně. Světlo vyzařující unavuje, monotónnost hodin, kdy si dřepneme zapneme kameru a bez motivace si to odsedíme. Více jak rok zmařený pro nás všechny. Přibývá problému s psychikou, fyzickou stránkou člověka. Změnil se režim v automatiku, jelikož se nemusíme ani převlíkat, jelikož "pracujeme z domova". A pravděpodobně to všem přijde v pořádku, že nás zavřou a "venku" se děje cosi? Asi nás z nějakého důvodu chtějí odstřihnout.. Jedna možnost je ta, že z žáků škol chtějí mít pomocnou dělnickou sílu. Udělat z nich negramoty. Jelikož banalita prosakuje dnes vším. Bez základních mantinel nejde prostě existovat. S izolací od světa, člověk může pociťovat asociální sklony a neschopnost vést rozhovory, žádné smysluplné konverzace a mezilidské interakce. Když k tomu přidám ztuhlé svaly, zhoršení zraku, osekání sportu, je člověk naprosto nepoužitelný. Názory, které jsou vypouštěny z úst křiváků nás snaží rozeštvat a udělat jeden celkový poslušný tábor. Stejně jako když stovky lidí přišli o práci. A proč? Aby si nahromadili další majetek ti, kdo na nás koukají z výšky a smějí se naší primitivnosti.
         Co s takovým materiálem se dá dělat? Banalizace a osekání učiva, nesnášenlivost mezi lidmi, úbytek živností, očkování, což je vědomí pokus na lidech, který je pod záštitou toho všeho, cenzura. Vše nasvědčuje k tomu, že je zde snaha o zotročení. Úplný cíl jsem asi ještě nevydumal. Už v čem žijeme je opravdu groteskní doba přeplněná absurdit, které světlo stínu nespatřilo.
         Válka tanková ani zákopová se nebude opakovat. Budeme (jsme) součástí války, aniž bychom o tom věděli. Je ve vzduchu začátek odličtění, které nás vede za ruku směrem k označkování.
         To souvisí se zájmem a rozvíjením robotiky a umělé inteligence. Proč je tu snaha o to, aby roboti vypadali jako lidé? Má to dočinění s čipováním lidí. Svinstvem, které si do sebe necháváme vštěpovat nám odděluje od těla podstatnou část sebe a myslím si, že narušuje celkovou strukturu těla i psyché. Do budoucna po dalších experimentech se člověk začne stávat malátným, slabým, postupně dezorientovaným a ke konci absolutně nepoužitelným. Skvěle pomocným pro to být poslušný.
        Musí to mít něco dočinění s posloupností.. Až bude dost dávek, je možné že další část nastane vsazováním implantátů pod zástinem dalších "opatřeních". A budou do nás opět sondovat "čipování usnadní trasování a pomůže nám žít normální život". Normální život už nebude. Jelikož věříme všem bludům a zapomněli jsme, že je tu spoustu nebezpečí, které touží po moci a snaze vládnout všemu. Udělat z nás poddané ovce bez slova, jenom zvukovou mašinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Neviditelná válka

Chtějí přetrhat duchovní napojení. Zamezit opravdu vzdělaným lidem mluvit. Odtrhnout život od reality. Znehodnotit naše soukromí a proměnit ...